8 mei 2014

Vandaag komt Herman Olthof, penningmeester van de stichting Vrienden van Frion, een waardecheque brengen bij woonlocatie Middelhorst van Frion. Er is spanning voelbaar als hij binnenkomt want de DOL-deelnemers (Dagbesteding Op Locatie) weten niet waarom hij er is. Begeleidster Gerrie Beekhuis heeft alleen verteld dat er iets bijzonders gaat gebeuren.

Herman Olthof brengt goed nieuws: “Ik mag jullie een waardecheque geven ter waarde van 1200 euro! Daarvan mogen jullie een dagje naar de dierentuin.” Applaus klinkt en Gerrit Vos wil de cheque heel graag in ontvangst nemen. Glunderend gaat hij met Herman Olthof op de foto. De cheque moet nog wel even geldig gemaakt worden. Onder toeziend oog van Trees Hobert en Gerrit Vos ondertekent Herman Olthof de waardecheque.

Gerrie Beekhuis is ontzettend blij. Ze legt uit waarom ze een aanvraag heeft ingediend: “Onze cliënten zijn eigenlijk allemaal 75-plussers. Ze kunnen niet zo heel veel meer.” Een dagje naar de dierentuin willen ze allemaal wel. Maar eenmaal daar wil lang niet iedereen dezelfde kant op. “Om hun eigen wensen in vervulling te laten gaan is één-op-één-ondersteuning nodig. Dan kunnen we ook iedereen persoonlijke aandacht geven.” Gerrie Beekhuis laat de mensen zelf bepalen wie ze het liefst mee willen nemen. “We hebben gelukkig een grote groep enthousiaste vrijwillige begeleiders. Zonder vrijwilligers zou het helemaal niet kunnen.” Maar de kosten blijven te hoog. Denk aan entree, vervoer, eten, drinken. Gelukkig kunnen de Vrienden van Frion een bijdrage leveren.

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 467 10 00

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.