1 oct 2013

Op 1 oktober overhandigden de Vrienden van Frion een muziekbed aan dagcentrum de Golfslag. Bezoekers van het dagcentrum zijn enorm blij met deze aanwinst en namen dit cadeau met veel enthousiasme in ontvangst.

Muziekbed

Het muziekbed heeft iets weg van een waterbed. Mikael demonstreert hoe het werkt. Hij gaat lekker liggen. Zijn begeleider zet de muziek aan. Als buitenstaander is er niets opvallends te zien aan het bed. Maar Mikael geniet. De matras trilt op de maat van de muziek. Het lijkt alsof je op een enorme luidspreker ligt. Zo beleeft Mikael de muziek, hij voelt het.

Aanvraag

Het bed stond op de begroting. Want veel cliënten kunnen er baat bij hebben. Helaas was er onvoldoende ruimte in het reguliere budget. De begeleiders dienden een aanvraag in bij de Vrienden van Frion. Zij legden uit dat het belangrijk is de belevingswereld van cliënten te vergroten en hun rust en ontspanning te bieden. De onderbouwing overtuigde de Vrienden van Frion en het bed kwam er.

  • 1

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 – 799 1000

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.