21 apr 2015

25 mei maakte de regio Zwolle opnieuw kennis met het Frion Festival. Het was een mooi, swingend, gezellig, ontroerend en spontaan evenement. Bezoekers waren ondersteboven van het veelzijdige talent van mensen met een beperking. Het festival werd georganiseerd door stichting Vrienden van Frion en speelde zich af in en om Theater de Spiegel in Zwolle.

Veel bezoekers van het Frion Festival struinden eerst over de markt langs de (kunst)producten. Deze producten werden gemaakt in de verschillende werkplaatsen en bij kunstatelier Kunst-Lijn 3 van Frion. Ook genoten ze van het buitenpodium met verschillende artiesten en van de theatervoorstelling 'My way'. De talenten die aan deze voorstelling meededen, hebben de afgelopen maanden bij The Young Ones hard gewerkt. En het resultaat mocht er zijn. Verder konden de bezoekers deelnemen aan verschillende workshops van onder andere de Molenkamp en Decadoe.

Wethouder Nelleke Vedelaar opende om 15.00 uur de muzikale show in de Rabozaal. Frion-artiesten stonden hierbij samen met bekende Zwolse artiesten op het podium. De bezoekers waren ondersteboven van het talent. Bijzonder was het gedicht dat Karlien de Wit, werkzaam bij de Nieuwsgroep van Frion, had geschreven. En waar Rob Bults van de Muppetstuff een lied op maakte. En hoe zij dit vervolgens samen uitvoerden.

De sponsoren genoten aansluitend van een buffet, inclusief een veiling van kunstproducten. Met de opbrengst van dit fantastische evenement kan de stichting Vrienden van Frion, wensen van mensen met een verstandelijke beperking vervullen.

Tot slot werd bekend dat ook Nelleke Vedelaar bezit over ongekend talent. Zij bedankte aan het eind Arnold Fransen, de drijvende kracht van het festival, met het fantastische lied: You've got a friend.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 – 799 1000

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.