21 apr 2017

Op zondag 21 mei 2017 vindt de vijfde editie van het Frion Festival plaats in Zwolle. Een grensverleggend evenement waarbij het veelzijdige talent van mensen met een beperking centraal staat. De audities zijn in volle gang. De organisatie van het festival ligt bij de stichting Vrienden van Frion en speelt zich af in en om Theater de Spiegel in Zwolle. Bezoekers kunnen hier terecht voor een markt, theatervoorstelling, workshops, een muzikale show. ’s Avonds is er voor de sponsoren een afsluitend buffet, inclusief een veiling van kunstwerken. Met de opbrengst van dit fantastische evenement kan de Vrienden van Frion wensen van mensen met een verstandelijke beperking vervullen.

Een groot succes van de voorgaande jaren zijn de unieke ontmoetingsmomenten tussen mensen met en zonder beperking. Ook dit jaar raken bezoekers ongetwijfeld helemaal ondersteboven van het verrassende talent binnen Frion.

Wensen vervullen

Het doel van dit festival is 2-ledig. Enerzijds wil de Vrienden van Frion inkomsten genereren om in de rest van het jaar wensen van mensen met een verstandelijke beperking te kunnen vervullen. Maar anderzijds is het festival al een vervulling van veel wensen. Zowel bekend als onbekend talent staat op het podium, een mooie combinatie.

‘s Avonds is er voor de sponsoren een buffet met een veiling. De Vrienden van Frion gebruikt de opbrengst om wensen van cliënten te kunnen vervullen.

Volg Frion Festival ook op Facebook!

  • 1

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 – 799 1000

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.