22 mei 2017

Het Frion Festival! Een grensverleggend evenement. Waarbij het veelzijdige talent, van mensen met en zonder een beperking, centraal staat. Met cliënten van Frion in de hoofdrol. Het bestuur van de Vrienden van Frion kijkt terug op een fantastisch festival en bedankt ook via deze weg de organisatoren, alle vrijwilligers en de vele betrokken sponsoren.

In de foyer van de Spiegel speelden twee toneelgroepen de sterren van de hemel. Tijdens de eerste voorstelling genoot het publiek van ‘Mike droomt‘ en bij de tweede van ‘Het Spreukjesbos‘. Op het buitenpodium zorgden artiesten voor de muzikale omlijsting . De verschillende producten die gemaakt waren in de werk, leer en dagcentra van Frion lagen sfeervol uitgestald op de kramen. Afwisselend namen de bezoekers deel aan workshops kettingen - en kaarsen maken en namen kinderen plaats achter de schilder-, knutsel- en tekentafels. Er werd genoten op het springkussen, van het treintje en de dieren in de dierenweide. Ook lieten veel bezoekers zich vastleggen op de gevoelige plaat. En de poffertjes, hamburgers of suikerspinnen werden vol smaak verorberd.

Muzikale show
Tijdens de muzikale show werd het publiek geraakt door cliënten van Frion. Op het podium in theater de Spiegel stalen Joost Bastiaan, ambassadeur van het eerste uur, dansgroep Elsemieke, het Prunuskoor, Sean Morgan, Samantha Rijke, Angelica Brinkman, Wesley Hagrijs, Jeroen Vrolijk, Arend Hendriks, Ismael Zerrad, Sander Keizer, Alfons Stassen en Henk Eilander de show. Met hun veelzijdige talent lieten zij een onvergetelijke indruk achter bij onder andere Syb van der Ploeg, Rico & Sticks, Gerson Main, Cindy Oudshoorn en violiste Judith van der Klip. Ook de Zwolse toppers zoals Henk Klompenmaker, Henri van Velzen, Leen Ripke, Bert Vrielink en de Bellymen Bluesband genoten van hun optreden met deze talenten. De artiesten werden van het begin tot het eind, begeleid door het combo van Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans en het Thomas Orkest onder leiding van Patrick Curfs.

Sponsoren
De dag werd afgesloten met een sponsordiner. Tijdens het diner werden kunstwerken gemaakt door cliënten van Kunst-Lijn 3 geveild. Dankzij deze sponsoren werd het festival voor, door en met cliënten van Frion mogelijk.

 

  • 1

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 – 799 1000

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.