17 jan 2019

Save the date! Voor het 7e Frion Festival op zondag 19 mei 2019 in theater de Spiegel in Zwolle. Een grensverleggend evenement waarbij het veelzijdige talent van mensen met een beperking centraal staat. De voorbereidingen voor de audities zijn in volle gang. De organisatie van het festival ligt bij de stichting Vrienden van Frion en speelt zich af in en om Theater de Spiegel in Zwolle. Bezoekers  zijn 19 mei van harte welkom op een markt, theatervoorstelling, workshops, een muzikale show. ’s Avonds is er voor de sponsoren een afsluitend buffet, inclusief een veiling van kunstwerken. Met de opbrengst van dit fantastische evenement kan de Vrienden van Frion wensen van mensen met een verstandelijke beperking vervullen.

De unieke ontmoetingsmomenten tussen mensen met en zonder beperking zijn elk jaar weer ontroerend. Ook dit jaar raken bezoekers ongetwijfeld helemaal ondersteboven van het verrassende talent binnen Frion.

Wensen vervullen

Het doel van het Frion Festival is 2-ledig. Enerzijds wil de Vrienden van Frion inkomsten genereren om in de rest van het jaar wensen van mensen met een verstandelijke beperking te kunnen vervullen. Maar anderzijds is het festival al een vervulling van veel wensen. Zowel bekend als onbekend talent staat op het podium, een mooie combinatie.

‘s Avonds is er voor de sponsoren een buffet met een veiling. De Vrienden van Frion gebruikt de opbrengst om allerlei wensen van cliënten te kunnen vervullen. Van tovertafel tot gezelschapspel.

Volg ook de de facebookpagina van het Frion Festival.

Word ook vriend!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 – 799 1000

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.