18 jun 2019

Margriet Bruins, cliënt bij Frion, nam op dinsdag 11 juni samen met Jelger de Kroon, voorzitter van Vrienden van Frion, een cheque van 3.000 euro in ontvangst op het Servicebureau van Frion. De schenker is Harold van Riessen, projectadviseur van Thereca uit Hattem.

“Hiervan kunnen we weer een paar mooie wensen in vervulling laten gaan”, zei Jelger de Kroon tijdens de overhandiging van de cheque. “We zijn heel blij met jullie geld.” Thereca was blij om het te kunnen schenken.

Opening
Thereca is een projectinrichter die onder andere werkzaam is in de zorg. Zo richtten zij vorig jaar deels het interieur van een locatie aan de Commissarislaan in. Tijdens het openingsfeest van hun nieuwe showroom in Hattem op 16 mei, vroeg Thereca haar gasten geld te doneren aan Frion. Relaties van de opening schonken samen een bedrag van maar liefst 3.000 euro!

Mooie wensen
Margriet vond het een mooi bedrag. “Over wat voor wensen heb je het?”, vroeg ze Jelger van Vrienden van Frion. “Grote wensen? Of kleine wensen?”. “Allebei”, antwoordde Jelger. “Het kan gaan om een wens van een woonvorm of van een groep. We kunnen altijd zulke mooie bedragen gebruiken, om meer wensen te kunnen vervullen.”

  • 1

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 – 799 1000

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.