25 mar 2020

De achtste editie van het Frion Festival op 17 mei 2020 is in verband met maatregelen rondom corona afgelast. Het festival is doorgeschoven naar volgend jaar en zal plaatsvinden op zondag 16 mei 2021.

Dit voorjaar hebben de cliënten van Frion hard gewerkt aan het perfectioneren van hun acts. Dat deden zij niet alleen, maar samen met en onder begeleiding van ontelbare vrijwilligers. De teleurstelling bij cliënten en vrijwilligers is daarom groot, maar het besef dat deze beslissing bijdraagt aan de gezondheid van ons allen, is voor iedereen helder. De motivatie om in 2021 weer een fantastisch festival neer te zetten is des te groter.  Alle cliënten die dit jaar mee zouden doen aan het Frion Festival mogen natuurlijk volgend jaar meedoen.

Kijk voor meer informatie over het Frion Festival op www.frionfestival.nl.

FrionFestival 2019

  • 1

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 467 10 00

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.