Wauw, wat was het een feest. Op zondag 22 mei 2022 vond de negende editie van het Frion Festival plaats. Na twee jaar konden we er eindelijk weer écht naar toe. Op de zonovergoten markt voorafgaand aan de show, verkochten locaties eigen producten. Je kon met de trein, een gratis ijsje eten of konijnen knuffelen. Binnen in Schouwburg De Spiegel, was een improvistaietoneelstuk gaande. 

Om 15.00 uur 's middags brak  de spetterende show los. Met talenten die in hun eentje of samen met Zwolse artiesten op het podium straalden. Ze zongen, gaven een drumsolo of lieten hun gitaren gillen. Van Nederlandse meezingers tot Iron Maiden. Er kwam van alles voorbij. Dit jaar was er ook een bijzondere plek voor het Frion All Star-koor dat het inmiddels bekende Frionlied ten gehore bracht. 

281831624 3149288618652871 3723096754723642161 n

 

Het Frionlied is vorig jaar geschreven en gecomponeerd door Astrid Zijlstra en Geraldine Swartjes. Twee artiesten die bijna elk Frion Festival wel met de deelnemers op het podium staan om samen te zingen en muziek te maken. 

Opbrengsten en sponsoren

De opbrengsten van het Frion Festival gaan naar de Vrienden van Frion. Het sponsorevenement bestaat uit een markt, een theatervoorstelling en een Charité Diner met een veiling. Kijk voor meer informatie op www.frionfestival.nl.

 

Vrienden van Frion

Wij maken bijzondere wensen van mensen met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Privacy verklaring

 

Vriend worden

Help ons dit mogelijk te maken.

Word een vriend

 

Contact

Telefoon
038 – 799 1000

E-mail
info@vriendenvanfrion.nl

Volg ons op twitter:

© Copyright 2017 - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.