Logo home

Cliënten Frion blij met Duofiets en speelgoed

De Vrienden van Frion maken bijzondere wensen van Frionbewoners en -deelnemers met een beperking en hun begeleiders mogelijk die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

2 maart 2022

De locatie Haagswold heeft een duofiets aangevraagd, die voor 2/3 van de aanschafwaarde door de Vrienden is toegekend.

Uit de nieuwsbrief voor Frion-medewerkers van 2 maart- 2022:

Van beleef-tv tot schommelstoel, niks is te gek. Iedere keer zetten de Vrienden hun schouders eronder om het leven van onze cliënten mooier te maken. Zo zijn er de afgelopen tijd heel wat wensen in vervulling gegaan. De locatie Haagswold heeft een duofiets aangevraagd, die voor 2/3 van de aanschafwaarde door de Vrienden is toegekend. En het Ouder-KindHuis kreeg bijvoorbeeld nieuw speelgoed.

Meer nieuws

  • Hardlopers zorgen voor mooi bedrag Frion Festival

    Ze zijn er maar wát blij mee. Namens de Vrienden van Frion nam Roel Ramaker een cheque van maar liefst € 1.250,- in ontvangst uit handen van de organisoren van de Zwolse Halve Marathon. Frion Festival was één van de drie goede doelen van het jaarlijkse hardloopfestijn op 11 juni 2022.

  • Frion Festival 2022 was geslaagd feest

    Wauw, wat was het een feest. Op zondag 22 mei 2022 vond de negende editie van het Frion Festival plaats. Na twee jaar konden we er eindelijk weer live van genieten in Schouwburg De Spiegel.

  • Frion Festival 2021 - Een bijzondere editie

    Oh, wat was het dit jaar spannend of het Frion Festival door kon gaan en vooral hoe. Door corona helaas geen groot feest met publiek in theater De Spiegel dit jaar. Maar wél een eigen Frion-lied!