Logo home

Hardlopers zorgen voor mooi bedrag Frion Festival

Ze zijn er maar wát blij mee. Namens de Vrienden van Frion nam Roel Ramaker een cheque van maar liefst € 1.250,- in ontvangst uit handen van de organisoren van de Zwolse Halve Marathon. Frion Festival was één van de drie goede doelen van het jaarlijkse hardloopfestijn op 11 juni 2022.

20 oktober 2022

Een man met kort haar kijkt met een glimlach in de camera. In zijn handen houdt hij een cheque. Bovenin de cheque een foto van gezichten van hardlopers. Daaronder staat: € 1.250 Frion Festival.

"Geweldig", zegt Roel die al jaren betrokken is bij het Frion Festival. "Het is een mooi bedrag dat we kunnen inzetten voor de volgende edities." Hardlopers kunnen er tijdens de inschrijving voor de Zwolse Halve Marathon (vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan één van de daaraan gekoppelde goede doelen. Dit jaar was het Frion Festival daar één van.

Samen hardlopen

De goede doelen ontvingen ook nog eens vijftig startbewijzen voor het Zwolse hardloopevenement. Roel: "We waren superblij dat we geselecteerd waren. Naast dat we goede contacten hebben gelegd met onder andere de gedeputeerde, gemeente en de organisatie van de Zwolse Halve Marathon, hebben we er ook een leuk feestje van gemaakt. Ons hoofddoel was natuurlijk verbinden, en sponsoren, organisatie en Frion-clienten en - medewerkers samen te laten hardlopen. En ja, er lopen dan dus 53 deelnemers met het Frion-festival op hun shirt. Wat een reclame is dat. Daar waren we wel trots op."

Een man met een zwart jasje, zwart shirt en zwarte spijkerbroek houdt een rechthoekig vel papier (de cheque) in zijn handen. Hij kijkt met een blij gezicht de camera in. Achter hem hangt een spiegel in een bijzondere vorm.
"Er liepen 53 deelnemers met het Frion-festival op hun shirt. Daar waren we wel trots op!"

Roel Ramaker, Bestuurslid Vrienden van Frion

Meer nieuws

  • IJsselbolder verandert tijdelijk in gezellige boerderij

    Twee schapen en een geit keken op 16 november rustig herkauwend door het raam van één van de groepen op de IJsselbolder naar binnen. Zij stonden samen met ander dieren op het terrein in Zwolle. Dankzij de Vrienden van Frion. Omdat niet iedereen genoeg energie heeft om op vakantie te gaan, organiseerden collega’s van de IJsselbolder met hun sponsoring een Boerderijweek.

  • Vrienden van Frion vervullen prachtige wensen

    Een projector die de mooiste beelden op de muren projecteert, knutsel-, ontspan-, en bakspullen, een systeem waarmee je in de huiskamer heerlijk op pad kunt gaan en kunt bewegen en een feestelijke muurschildering. Het zijn een paar van de wensen die de Vrienden van Frion het afgelopen voorjaar in vervulling konden laten gaan bij Frion. Klik op de foto's voor een vergroting.

  • Tiende editie Frionfestival vol talent en magie!

    Het Frionfestival knalde er in de jubileumeditie he-le-maal uit op zondag 21 mei. Alleen al het voorprogramma was om van te smullen. Mede-georganiseerd door de eerstejaars studenten maatschappelijke zorg van Landstede Zwolle. De muzikale show van de Meander Bigband en de twee toffe toneelvoorstellingen van toneelgroep Musika met natuurlijk cliënten in de hoofdrol, waren al geweldig. Toen moest de slagroom op de taart (we doen in laagjes :)) nog komen: de optredens op het grote podium in het theater.